Aflevering 7

Panorama Camping Gulperberg
Aankomende zondag rijdt Jeroen met zijn team vanuit Frankrijk nog even terug naar Nederland om de laatste Nederlandse camping van dit seizoen te bezoeken: Panorama Camping Gulperberg! Vorig jaar maakten we al kennis met deze camping gelegen in Zuid-Limburg op de zuidhelling van de Gulperberg. Het afgelopen jaar is de campingeigenaar druk bezig geweest met het aanpassen van de camping om het verblijf nog aangenamer te maken. Een nieuwe reden dus voor het team om daar te overnachten.
Naast dat de camping zelf genoeg nieuws te bieden heeft, ligt de camping ook vlakbij interessante en gezellige steden. Jeroen neemt de kijker onder andere mee naar de Duitse stad Aken!
Ook de Sterkste Man van Nederland, Alex Moonen, en de zanger van de titelmuziek van het programma ‘Op de Camping’, Frans Duijts, zijn deze week naar Zuid-Limburg afgereisd om aan te sluiten tijdens de barbecue.
Uiteraard besteden we ook deze week meer aandacht aan innovaties, tips en benodigdheden voor op en rond de camping. Benieuwd naar deze camping en alle tips die we deze week zullen bespreken? Kijk dan alvast naar het onderstaand lijstje èn vergeet natuurlijk niet te kijken. Aankomende zondag om 16.00 bij SBS6!

Teun Arts Meubelen
Pandriks Bake Off
E&P Hydraulics
PLA Nederland
Joyne B.V.
Batavia
Westfalia
Eazy BBQ
JBL

Partners